De BSO

Kunst en kids

iedereen is welkom

Wie zijn wij
Carla, Kim, Femke en Janneke Cultuur BSO Kunst en Kids, een buitenschoolse opvang met vele mogelijkheden, het blijft een leuke uitdaging om kinderen een gezellige dag te kunnen bieden, dat kinderen met een enthousiast gevoel naar huis gaan en weer terug komen. Met onze BSO kunnen wij dat zeker bieden , we hebben voor ieder iets wils: van theater tot tekenles, van relaxen tot heerlijk rennen in het park , van binnen spelen tot lekker de frisse buitenlucht in, uitleven in de gymzaal of tijdens een muzikale workshop.Slecht weer en mooi weer, bij ons biedt alles mogelijkheden. Kinderen staan centraal en mogen overal over meedenken, hun mening telt echt!

 

De ruimtede bso
Wij zitten in Theater de Poorterij, helemaal op de zolder, een mooie karakteristieke ruimte, door de hoge balken zeer sfeervol. Met de lift of trap kun je er komen. Soms mag zelfs even op de schommel aan de balken op een rustig moment.

 

 

 


De tuin

Wij zijn veel te vinden in onze enorme achtertuin in de vorm van het park en de uiterwaarden. Heerlijk wandelen of struinen langs de Waal. Of ons speeltuintje naast het stadskasteel, ook erg gezellig!! Geen speeltuintje blijft voor ons verborgen, wij gaan overal op onderzoek!!

 

 

Uitstapjes/workshops

Wij houden er van om ons te verdiepen in wat er allemaal gebeurd om ons heen dus gaan we ook regelmatig ergens op visite zoals bijv bij een boer, bij een imker, een kijkje nemen in een winkel, naar een museum. Maar ook gaan we vaak naar een speeltuin , dierenparkje e.d. Kinderen mogen ook hier in meedenken en ideeën/ tips van ouders ook altijd welkom. Elk jaar gaan we met de kinderen vanaf groep 4 een nachtje kamperen, ook maken we elk jaar een leuke voorstelling die we dan echt op het grote podium mogen spelen.

Wij werken graag samen met andere creatievelingen in welke vorm dan ook. Van daaruit organiseren wij leuke workshops. Een veelzijdige BSO dus, tips zijn altijd welkom!!

 

Reacties zijn gesloten.